Sally tuli taloon, osa 7

Heippa kaikki! 🙂

Viime kerrasta on taas aikaa mutta en millään malta pysähtyä niin että ehtis kirjoittamaan mutta nyt oli sellainen hetki.
Kesä on mennyt.. (ja tomaatit hävinneet.. 😦 ..vaikka edelleen aamuisin käyn tarkistamassa kasvihuoneen niin siellä ei ole enää tomaatin tomaattia, ne karkas jonnekkin!! )
Mun kesä meni nopeesti.
Pidin mutsin kanssa kirpparia kesän ajan ja kohta sekin on ohi. Mutsi sanoi että kirppari on auki enää tämän viikon.. höh.. mitäs mä sitten teen? Pitää varmaan etsiä uusia hommia..
Meillä kävi kirpparilla jotain toimittajia ja päästiin mutsin kans lehteenkin. Sen lehden jälkeen meillä kävi hirrrveesti ihmisiä ja koiria! Ne kävi mua katsomassa!
..ja sit ne sano mua shortsilaatikon Sallyksi! 😀
Eka viikko sen jutun jälkeen oli niin väsyttävä että sunnuntaina kun joku tuli kirpparille niin en jaksanut edes päätä nostaa, saati sitten haukkua! Huh huh mitä touhua!!

Lehtijuttu minusta

Joskus kesän puolivaiheilla meillä kävi jotain työmiehiä (korjasivat jälkiään meidän pihasta). Ne toivat sepeliä pihan korjaukseen mikä ei ollutkaan hyvä juttu.. 😦
Kummatkin takatassut aukesivat ja niitä piti hoitaa lääkkeiden, rasvojen ja sukkien kanssa. Yöks.. Nyt oon oppinut että ne sattuu ja kierrän koko paikan!
Mutsin kanssa käytiin joskus samoihin aikoihin mun kamujen ja kummatädin luona Suolahdessa. Sen koronan takia ei olla voitu käydä missään ja nyt päästiin kyläileen. Mutsi ja mun kummatäti vaan istuivat ja puhuivat
mutta me tytöt juostiin kuin kevätlaitumelle päästetyt lehmät ja haukuttiin kaikki niiden pihan ohi menevät tyypit!! Kyllä meillä oli hauskaa!! Toivottavasti se korona ei innostu että päästään uudestaan kyläileen.

Kamujen kanssa kyttäyspaikalla

Tämä syksy on ollut kauheinta aikaa! ..tiedätte että vahdin mutsia tarkkaan. No, arvatkaas mitä kävi kun yks päivä päästin sen isänsä kanssa lähtemään? Mä odotin, ja odotin, ja odotin, ja se ei tullut!
Se ei tullut vaikka tuli iltaruoan aika, se ei tullut nukkumaan, eikä ollut laittamassa aamupalaa.. se oli monta päivää ja yötä poissa!! Mä oli ihan masentunut ja seurasin iskää joka paikkaan enkä syönyt.
No, kenellä vois olla nälkä jos oma mutsi häviää!?! Ei kenelläkään.. Mutsi oli 5 päivää ja yötä poissa ja SE TULI TAKASIN!! Mä haukuin sen kunnolla kun se tuli ja sit menin mököttämään!
Siitäs sai kun jätti taas mut yksin!! No, en mä kauaan pystyny sille mököttämään kun se kuitenkin tuli takasin! Se oli kuulemma ollut taas jossain kuntoutumisjutussa. Luulis että kuntoutumisjuttuihin pitäis ottaa koira mukaan..
Pyh, sanon minä!! ja Huh, kun mä säikähdin.. (arvatkaas oliko muuten ruoka hyvää kun mutsi palasi???)

Iskän kanssa puuhommissa

No, nyt sitä ei taas voi jättää vahtimatta joten olen ollut sen kanssa vapaaehtoistöissä ja nuorten iltaan olen menossa ja en muutenkaan varmasti päästä sitä näkyvistä!!
Mietin tuossa että pitäisikö minun mutsille laittaa semmoinen GPS-paikannin..? Hitsi, se olis hyvä!! Löytäisin sen aina kun se häviäis.. Tätä täytyy miettiä.. hmm..

Vapaaehtoistöissä Valkolan nuorisoseurantalolla Avoimissa ovissa. Olin talonvahti.

Nyt syksy sekä kurakelit on täällä!! ..mutsi ei tykkää, enkä minäkään.. Jos mennään ulos niin tarkastan aina kuistilla eka portaalla että sataako (kannattaako mennä?) vaiko ei sada (silloin voin mennä).
Minusta on inhottavaa jos tassut kastuu ja nostelenkin niitä ripeästi jos on pakko mennä märälle nurmikolle. Onneks vielä on ollut suhteellisen hyvä kelejä.

Tästä tarkastan aina kelin ennen ulos menoa

Nyt alan valmistautumaan päivään ja tähän vahtimiseen (ettei se taas livahda jonnekkin, mutsi siis)!

Ihanaa syksyä kaikille ❤
Lämmöllä, Sally (ja mutsi. Mutsi siis vain kirjoitti.)

Kategoria(t): eläimet, Elämä, Kesäkirppari, Koti, Löpinää, Muut jutut, Perhe, Sally, Vapaaehtoistyö Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s